logo

Services

Laura is als grafisch ontwerper gespecialiseerd in drukwerk en online media. Het kan zijn hetgeen wat u zoekt er niet tussen staat. Neemt u dan contact op via de contactpagina en dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Corporate identity

Een logo en huisstijl is de uitstraling van uw bedrijf en bepalen de eerste indruk.
Het is dus van belang dat uw logo en huisstijl herkenbaar, eenduidig en passen bij uw onderneming. Uw klant moet u, door het zien van uw logo en huisstijl in positieve zin kunnen herkennen. Design by Laura heeft ervaring met het ontwerpen ervan en maakt vanuit de kernwaarden van uw product, dienst of bedrijf een sterk en doordacht ontwerp.

Grafisch ontwerp

Flyers, folders, posters, brochures, presentatiemateriaal, uitnodigingen en nog veel meer. U kunt het niet gek genoeg bedenken of Laura ontwerpt het. Met als uitgangspunt de boodschap zo helder mogelijk over te brengen op de doelgroep, passend binnen uw huisstijl. Naast het ontwerp, kunt u er ook voor kiezen om het drukwerk door Design by Laura te laten regelen. Op deze manier heeft u één contactpersoon. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op via de contactpagina.

Illustraties

Laura ontwerpt illustraties voor bijvoorbeeld educatieve doeleinden, voorlichting of tekstondersteuning. Met unieke illustraties kan een boodschap, product of dienst goed uitgebeeld worden. De illustraties variëren van strakke iconen, fantasierijke illustraties tot character illustraties.

Webdesign

Op zoek naar een professionele website of webwinkel? Of het nu gaat om een totaal nieuw ontwerp of een aanpassing van uw bestaande website. Design by Laura ontwerpt professionele en gebruiksvriendelijke websites. Hiermee werkt zij samen met de beste programmeurs om uw website een pronkstuk van uw onderneming te maken. Naast de realisatie ontwikkelt Design by Laura ook Content Management Systemen (CMS), zodat u zelf uw eigen website kunt onderhouden. Design by Laura maakt gebruik van WordPress. Dit is een wereldwijd en vooral gebruiksvriendelijk CMS systeem, waarbij geen technische kennis vereist is. Voor de functionaliteit van uw website zijn er diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een contact invulformulier, fotoalbum of webwinkel. Alles is bespreekbaar. Voor meer informatie neemt u contact op via de contactpagina.

Freelance

Design by Laura werkt ook op freelance basis voor tijdelijke klussen, op locatie of vanuit eigen kantoor. Strakke deadlines en geen werkstation beschikbaar? Geen probleem. Laura beschikt over eigen laptop voorzien van alle relevante software. Voor vragen over beschikbaarheid of tarieven, bel of neem contact op via de contactpagina.