logo

Design by Laura

Op zoek naar een doeltreffende manier om uw (potentiële) klanten te benaderen?
Van het ontwerpen van een logo tot het bedenken en uitwerken van een concept.
Design by Laura realiseert het graag voor u en vertaalt nieuwe en bestaande concepten naar een fris en professioneel ontwerp die uw boodschap versterkt!

Studio

Design by Laura – gevestigd in Wageningen, is een ontwerpstudio gerund door Grafisch ontwerper Laura Bosch. Gespecialiseerd in het ontwerpen, meedenken en realiseren van corporate identities, graphics, folders, flyers en websites. Laura gelooft in krachtige en heldere ontwerpen met een duidelijke boodschap. Of het nu gaat om een flyer, website of gehele campagne, het moet passen bij uw communicatiedoel en uw doelgroep aanzetten tot de gewenste actie!

Bent u nieuw op de arbeidsmarkt of al meerdere jaren? Laura ziet elke klus als een uitdaging en helpt uw bedrijf of organisatie haar identiteit en communicatie boodschap op een eigenzinnige en heldere manier over te brengen. Creativiteit is oplossingen bedenken. U heeft één aanspreekpunt en dat is wel zo makkelijk.

Persoonlijk contact

Er is geen tussenpersoon.
Direct contact met Laura.
Sneller en net zo makkelijk!

Flexibel

Niet vast aan 9:00 tot 17:00 werktijden.
Na 17:00 uur nog iets met spoed?
Dat kan!

Professioneel

Laura denkt graag met opdrachtgevers mee!
Samen zorgen we ervoor
dat uw boodschap de doelgroep bereikt.

Wie is Laura

Laura Bosch heeft in 2006 de opleiding Grafisch ontwerper aan het Grafisch Lyceum te Amsterdam afgerond en startte haar ontwerpbureau Design by Laura voor grafisch en interactief ontwerp in 2008. Daarna is zij in 2010 afgestudeerd als HBO Bachelor Communication and Multimedia design met specialisatie Interactieve media. Kernwoorden die basis vormen voor haar werkwijze: persoonlijk contact, meedenken met opdrachtgevers, altijd op zoek naar de juiste oplossing en ontwerpen met veel aandacht voor detail. Samenwerking: Voor diverse projecten werkt Laura samen met webspecialisten en fotografen.